SNEAKS FOR THE SUMMER

REVIEWS FROM THE VEETWINNERS

 photo Collager8_zps305fb313.jpg“Vi blev allesammen hurtigt enige om, at det er vildt, at man kan fjerne hår så smertefrit og ved hjælp af en enkelt creme.”

 photo Collager8_zps882aedd7.jpg

“Min søster og jeg testede produkterne, og var aller vildest med sprayen! 🙂 Vi vil give den 4 ud af 5 stjerner, da den dog ikke fjernede alle hår, og måtte tage de sidste hår med en skraber. Den har den dejligste duft og var SÅ nem at påføre og generelt bare bruge. Vil helt klart anbefale sprayen, og skal bestemt ud og købe den igen når jeg løber tør!”

 photo Collager8_zps652222d8.jpg

“Hair Removal Cream: Den var super let at påføre, dog var vi ikke specielt begejstrede for lugten af produktet. Vi lod den sidde i 4 minutter, og fjernede den derefter. Produktet var let at fjerne, og fik stort set alle hårene med. Til at starte med var vi lidt utilfredse, men efter 10 minutter kunne vi virkelig mærke at produktet havde blødgjort vores hud. Hvis vi skal give produktet stjerner (fra 0-5) vil den helt sikkert få fire stjerner.”

Måske kan I huske at jeg holdt en giveaway om en masse lækre veetprodukter for lidt tid siden? Der var i alt 10 vindere, som skulle prøve at afholde en veet girls night og så sende mig billeder og meninger! Overstående er resultatet <3 jeg er lidt ærgerlig over at kun 3/10 af vinderne har sendt materiale, men det er der jo ikke noget at gøre ved.

Håber I nyder vejret!

Sponsoreret af Veet

 

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

2 kommentarer

 • Sara Nielsen

  Oh wow, jeg kunne godt finde på, at gå ud og købe produkter fra Veet.. wow!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Alma. Det er en utrolig inspirerende blog du holder kørende. Jeg er ret så vild med din stil. Så ros ros herfra! 🙂
  Men jeg søger egentlig bare lidt information vdr. hvordan det er at arbejde hos Miinto.dk. Foregår det over nettet? Eller hvordan?
  Jeg har nemlig nogle små idéer – så jeg glæder mig til at høre fra dig. Tak på forhånd. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKS FOR THE SUMMER