NEXT YEARS SCHOOLBAG

CPHFW // OUTFIT

IMG_0188-3 IMG_0191-3 IMG_0180-3IMG_0198-3 IMG_0201-3

Contains adlinks: Tee: Topshop, Shorts: HERE, Blazer: H&M, Shoes: Ash, Sunnies: Random, Bag: Alexander Wang (SIMILAR HERE), Rings and earrings: Jane Kønig

Hey girls! Puuha for nogle lange dage… Som I jo ved har fashionweek lige været om hjørnet af os, og jeg fik deltaget en… halv… dag… Yes, way to go. Nej haha, jeg nåede Stine Ladefogeds modeshow, outfitbilleder og at catche op med en veninde, for derefter at måtte vende hjem i seng. Jeg havde det virkelig skidt og fik derfor heller ikke mulighed for at deltage i yderligere events og modeshows.. Nøj hvor er jeg ked af jeg ikke tog med til Henrik Vibskovs. Nå nok om det! Outfitbilleder blev der jo taget, og jeg beklager hvis mine hævede øjne generer jer 😉 (måske kan I også se, at jeg er blevet klippet?!)

I dag har jeg fået sagt farvel til mit arbejde, spist sushi (<3333) med min mami på Tivoli Hotel og om lidt kommer familien over til endnu en afsked…

Hvad synes I? Vi ses ladies!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

3 kommentarer

 • Sara

  Hej alma. Ville bare bare lige fortælle dig, hvor overdrevet godt du gør det! Alle dine indlæg er gennemførte og ikke bare et eller andet ligegyldigt pis. Hver gang du laver et nyt indlæg for jeg den bedste følelse, for jeg ved det er noget godt og gennemført jeg skal til at læse. Du skal virkelig have ros for dit arbejde! Jeg kender dig jo ikke personligt, men som det indtryk jeg har fået af dig virker du virkelig sød og bare helt nede på jorden! Keep going girl! Held og lykke med det hele. Knus Sara 

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Such a good look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Alma. Jasmin (din bedsteveninde) har lagt et billede ud af dig på instagram. Hvor er den halskæde du har på fra?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEXT YEARS SCHOOLBAG