THE SET

NEXT YEARS SCHOOLBAG

IMG_0252-2 IMG_0254-2 IMG_0260-2IMG_0268-2

Jeg har seriøst ledt over alt efter en lækker skoletaske jeg kunne bruge i USA, men uden held – indtil jeg så denne fine én hos Michelle fra stonemuse! Tasken er fra Pieces, koster 449 kr. og kan rumme helt vildt meget, af hvad jeg kan se. Nu håber jeg virkelig virkelig ikke den falder fra hinanden efter et par dages brug, med bøger og macbook som indhold. Men er den ikke lækker?! Jeg tror også farven er vildt god i al den sol jeg skal over til.

Hvad synes I? kys

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

5 kommentarer

 • Malene

  Alle de tasker jeg har haft fra Pieces har været virkelig dårlig kvalitet. Har haft en taske der gik i stykker, jeg fik en ny, som så også gik i stykker. Ekspedienten sagde selv at hun også havde haft problemer med den. Ved ikke om det er deres generele kvalitet, men sørg i hvertfald for at gemme bonen 🙂 Ha’ en god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok fin, 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er utrolig lækker! Og også rigtig god tur til Usa!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvor er den lækker!
  Hold da op hvor var jeg (kan man sige målløs) da jeg så dig i de seneste outfit indlæg/weet indlægget! Du er så smuk, det er helt vildt! Du er altid så flot men med den kulør og det sommer smil bliver det da ikke meget bedre 😉
  Jeg har lige et lille spørgsmål. Du har de lækreste ben og jeg tænkte på, om du egenligt fjerner hår på dine lår? Jeg ved ikke om du finder det for personligt men jeg tænkte virkelig over at dine ben var utroligt flotte!
  Glæder mig totalt meget til at følge med i dit nye år.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Rigtig flot taske 🙂
  Hvilken Pieces har du købt den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SET