CPHFW // OUTFIT

TOMORROW IS THE DAY… LEAVING FOR THE US

IMG_0002 IMG_0006 IMG_0094

Can u believe it?! I morgen er dagen jeg har snakket om i 2 år… Dagen jeg har glædet mig til så længe at ingen ord kan beskrive det; imorgen er dagen jeg rejser til USA på mit eventyr som udveklslingsstudent! Jeg glæder mig så meget til at opleve en ny kultur, leve i en amerikansk teenagers hverdag, blive fantastisk til engelsk og så meget mere… Jeg vil prøve at opdatere bloggen så meget som muligt, men som I forhåbentlig kan forstå, vil jeg ikke sidde klistret til skærmen. Jeg rejser klokken 12:20 i morgen, til New York hvor vi skal være i 5 dage på sightseeingtour med andre udvekslingsstudenter. SÅ fedt! Nu må jeg pakke kufferten 100% færdig og smutte i seng. Puha.
Vi ses på den anden side! <3

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

13 kommentarer

 • natasja

  Held og lykke med det hele! Glæder mig til at høre mere fra dig :-).
  Ha’ et fantastisk år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Sødeste, smukkeste Alma. Jeg håber virkelig at du får en fantastisk tur der over til dejlige U.S.A <3
  Jeg går selv og drømmer om den store oplevelse du skal til at opleve, og jeg er sikker på at den bliver lige som du har drømt om!

  Btw – hvis du skal på stranden så hils lige de lækre beach-boys fra mig ;-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Alma! Håber du får et fantastisk år i USA, og nyd det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Alma, er der nogen steder man måske kunne skrive lidt med dig, det er fordi at jeg overvejer nemlig også at tage et år til USA efter niende så det kunne være fedt og høre om de ting du planlagde inden og bare skrive lidt med dig? 🙂
  -Sorry for den lange kommentar..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Rigtig god tur Alma! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg håber du er kommet rigtig godt af sted ud på din rejse! Ville ønske jeg var så heldig, held og lykke. Glæder mig til at læse om dit ophold her på din blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosamarie Dolleris

  Hvilket kamera bruger du? Super god blog 🙂
  http://rosadolleris.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spœndende. Hvot skal du vœre henne? Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej, jeg håber du får et fantastisk år som udvekslingsstudent! Jeg skal højst sandsynligt også afsted til Usa så jeg glæder mig til at høre om dit år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke

  Hej søde Alma 😀
  jeg ville bare lige spørge dig om hvad for et redigerings program du bruger på dine billeder på instagram? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Ej hvor er det altså spændende, det må blive en kæmpe oplevelse, jeg ønsker dig alt det bedste på din rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Alma

  Jeg vil lige starte med at sige et stort held og lykke med det hele, jeg glæder mig sådan til at hører om det hele. Synes virkelig at det er sejt!

  Jeg har inde på et af dine tideligere indlæg set at du har købt et par Ash sko, jeg er blevet totalt forelsket i dem. Jeg har set dem inde på Asos men der er de udsolgt! Inde på deres rigtige side, er de noget billigere men prisen er i pund og jeg ved ikke om det er sikkert at købe derover selvom at der står at de leverer til DK. Så jeg vil lige hører om du ved om det er sikkert og hvordan de er i størrelserne og om de er UK eller US.

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Åh jeg savner dine indlæg Alma! Men håber at det går rigtig godt i USA!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW // OUTFIT