CALIFORNIA DAY 2

CALIFORNIA DAY 3

edited

Det her var nok min favorit dag fra hele turen! Vi tog ned til L.A. for at se et par museer og senere tage til The Grove. Vi tog først til The LA Art Museum og selvom jeg jo ikke er såååå begejstret for museer var jeg alligevel positivt overrasket!

This was probably my favourite day of the whole trip! We went downtown Los Angeles to visit a few museums and later visited the Grove. We went to the LA Art Museum, and even though I am not that crazy about museums, I was actually positively surprised!

edited1

Efterfølgende tog vi ned til The Grove, som er et så skønt sted! Det mindede mig virkelig om strøget i København. Vi fik en lækker frokost og kiggede derefter bare rundt i butikker i det dejlige vejr.

Afterwards, we went to The Grove, which is such a great place! It reminded me of Strøget, back home. We had the loveliest lunch and after that just strolled around the cute stores in the sunny weather.
 photo IMG_4364_zps2nyyvocn.jpg photo IMG_4340_zpsih4iros0.jpg photo IMG_4339_zpskntt12wq.jpg photo IMG_4338_zps5wdx04u0.jpg photo IMG_4285_zps5ai300my.png photo DSC02902_zps5zkjaykt.png photo IMG_4244_zps5zwsy4ld.png

Om aftenen tog vi til en fancy fest hos deres venner – det var et enooormt stort hus og man følte sig altså en smule malplacerede hahah, men flot var det! Vi fik også taget et par billeder :p

Later that night we went to this fancy party at their friends house… It was enormous, let me put it that way – but so pretty! Me and Diana sneaked a few pictures…
 photo IMG_4354_zpswq6u5jvj.png photo IMG_4356_zpsmyebenwe.png photo IMG_4357_zpslbru51ix.pngAlt i alt, en rigtig dejlig dag!
Jeg savner viiiirkelig at høre fra jer – er I stadig derude?! <3

Safe to say this was a great day!
I’m missing hearing from you guys – are you still out there?! <3

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

24 kommentarer

 • Signe

  Hi Almaaa! Vi er her stadig – ihvertfald mig! Elsker virkelig dine blogindlæg, især fordi jeg selv skal til USA nu her XD Også med MyEducation! For min skyld må du gerne skrive mere om dit ophold – elsker at høre om det! Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jaaa, dejligt at høre!! Jeg vil gøre mit bedste! <3 knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Det ser virkeligt dejligt ud det der :))

  btw – du er såå god til at tage flotte billeder og redigere dem alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det var såååå dejligt! 🙂
   Åh tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rart endelig at høre fra dig igen Alma! Og det lyder som om I har haft en rigtig lækker tur til Cali. Glæder mig til at høre mere fra dig i fremtiden 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Glæder mig også til at fortælle jer mere…!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej skønne Alma!
  Jeg tror jeg i virkelig laaang tid bare har ventet på at du lagde noget nyt op – så da jeg så du havde opdateret på din blog, blev jeg virkelig happy!

  Jeg elsker virkelig din blog, keep up the good work

  – Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ej en dejlig kommentar, altså tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Virkelig nogle flotte billeder Alma – det ser ud til at du har det fantastisk derovre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel-anna

  Så skønt indlæg!
  Elsker din blog og dine gode velskrevne indlæg – blev endelig ved med dit gode arbejde, jeg VED vi er mange der sætter mere pris på det end du tror! <3
  Ser forresten fantastisk ud, liiidt misundelig 😉
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Åh det er sådan nogle kommentarer der giver mig lyst til at blogge endnu mere, så tusind tak for det! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej søde Alma! Ja vi er, jeg er i hvertfald! glæder mig til du kommer hjem og blogger mere. Elsker altid din blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Årh, Alma hvor er det skønt at høre fra dig igen. Jeg har virkelig savnet dine blog indlæg! Lyder som om du har haft et fantastisk år.
  Elsker dine blogindlæg<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  godt indlæg! Kan vi ikke se noget af alt det du shopper?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jovvvv, men det meste er bare pakket ned 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Bonderup

  Hej Alma
  Jeg vil høre, om du kan anbefale nogle gode frisører i København? Gerne på Frederiksberg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luana Victoria

  Hvor ser det bare lækkert ud! Super fedt at følge med og glæder mig til at se flere billeder derfra 😀

  Håber du har det godt! Nyd dine sidste par dage.
  Knusssss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg bliver så glad hver gang jeg kan se der er kommet et indlæg fra dig! Det tror jeg der er mange der gør, og jeg tror også at du har flere der læser med end du lige går og tror. Der er bare mange (inkl. mig selv) der ikke er så gode til at komme med det respons vi sidder og tænker. Men jeg elsker ihvertfald at høre om din US tur, da jeg skal derhen 16/17. Det kunne være helt vildt fedt hvis du – når du kommer hjem – laver en serie om forskellige ting du har oplevet i USA, så du til sidst når serien er færdig næsten har dækket alt, hvad der er at dække over turen, hehe. Knus Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Uhh det bliver svært, men jeg vil prøve! Tusinde tak og god tur når du når dertil! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALIFORNIA DAY 2