PATMOS BY NIGHT

LAST DAYS ON PATMOS ISLAND

 photo IMG_8639_zpsrsaimvj0.jpg photo IMG_8755_zps7ngu3ngu.jpg photo IMG_8701_zpsabljxlwo.jpg photo IMG_8759_zpsnagndcpi.jpg photo IMG_8640_zpsdk7b5nsc.jpg photo IMG_8633_zpsancvxn25.jpg photo IMG_8785_zpsjkmphyu8.jpg photo IMG_8619_zpsn5suxo9h.jpg

Så er jeg ankommet til næste ø; Leros – med virkelig, viiiiirkelig ringe wifi – derfor lidt tyndt med blog indlæg! Jeg venter lææææænge bare for at få et par billeder uploadet… Men anyways. Tænkte I skulle have lov til at se lidt billeder fra de sidste dage på Patmos, hvor vi ikke lavede andet end at være på stranden. Jeg kan virkelig anbefale Patmos til alllllle – så skøn en ø! Leros er slet heller ikke til at brokke sig over, og der vil forhåbentlig snart være god nok forbindelse, til at jeg også kan vise jer lidt billeder herfra. Ellers må I følge med på insta; almaspies.

(Skrev dette for en lille uge siden, men har først NU fået internet… Update f’ølger!)

Hvad går I og laver? 

Kys!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PATMOS BY NIGHT