LEROS

TRIP TO PARADISE

 photo IMG_9083_zpspaqe7lyv.jpg photo IMG_8943_zpsch34loei.jpg photo IMG_8975_zpsichbknpr.jpg photo IMG_8930_zps5jrsdkd3.jpg photo IMG_9050_zpspqlbcmww.jpg photo IMG_9057_zpssociv4p3.jpg photo IMG_8992_zpslkmpi8jb.jpg photo IMG_9023_zpsk20fygvq.jpg photo IMG_8961_zpsmremp0a7.jpg photo IMG_9118_zpskcrq91mz.jpg photo IMG_9121_zpsweoxovra.jpg photo IMG_9129_zpsiz3xpklf.jpg photo IMG_9131_zpslua35rrc.jpg

En af dagene på Leros tog vi ud og sejle til “White Islands”, grotterne “Makronisi” og øen Lipsi. White Islands var nok det flotteste jeg nogensinde har set – vi snakker kridhvide sten og krystal klart turkis vand. Ekstreeeemt paradis uvirkeligt. Det er så meget smukkere i virkeligheden end på billederne, men sådan er det vel altid. Efterfølgende tog vi til Makronisi, hvor vi hoppede i fra båden og svømmede under grotterne med turkis nærmest oplysende vand. Så vildt og især med dykkerbriller! Til sidst tog vi til Lipsi og spiste frokost, for derefter at sejle tilbage til Leros. Det var en viiiirkelig god dag, som billederne nok viser for sig selv… Dette skaaaal I gøre hvis I kommer nær øerne!

Kys

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

8 kommentarer

 • Mille

  Hej Alma, lækre billeder! Dine solbriller er vildt lærke, hvor har du købt dem?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Alma,
  Jeg faldt lige over din blog i forbindelse med, at jeg kigger på rejser til Grækenland. Min kæreste og jeg skal på 1 uges ferie – vil du mener, at det vil være for lang tid, at være på Symi i én hel uge, da jeg kan forstå, at der ikke er så meget man kan lave? Er der en anden ø du kan anbefale?
  På forhånd tak.
  KH Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg vil sige at en uge er helt perfekt! Symi er en så smuk og skøn ø. Ellers kan jeg varmt anbefale Patmos, Serifos og Leros. Alle fire øer er virkelig skønne! Håber I får en dejlig tur 🙂 søg evt lidt rundt på min blog, så er der masser af indlæg fra grækenland at finde! 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Alma,
  Jeg faldt over din fine blog i forbindelse med, at jeg søger efter en rejse til Grækenland. Min kæreste og jeg skal på én uges ferie, og overvejer lidt Symi. Vil du mene, at det vil være for “kedeligt” at være en hel uge på Symi, eller er det en anden ø du kan anbefale?
  På forhånd tak.
  KH Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg vil sige at en uge er helt perfekt! Symi er en så smuk og skøn ø. Ellers kan jeg varmt anbefale Patmos, Serifos og Leros. Alle fire øer er virkelig skønne! Håber I får en dejlig tur 🙂 søg evt lidt rundt på min blog, så er der masser af indlæg fra grækenland at finde! 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tusinde tak for dit svar! Dejligt at høre!!! 🙂 er Symi en ø hvor man fx selv kan leje en båd og sejle rundt, og/eller er der andre ting man kan lave?
  Jeg kigger rundt på din fine blog 🙂
  KH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Uh jeg ved faktisk ikke om man selv kan leje sin egen båd.. Men der er masser af strande at besøge, både med bus og båd styret af andre! 🙂 Stranden Nanou er virkelig noget der skal ses med egne øjne – en SÅ smuk og stille bugt ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEROS