OUTFIT FROM GREECE

BACK TO SCHOOL: THE BAG

BACK TO SCHOOL 1

1. HER, 2. HER, 3. HER (beklager for glemte tal på de sidste 2) 4. HER, 5. HER.

Selv synes jeg at ASOS har et så fint udvalg af skoletasker i år, ifht. priser – de er stilige men koster ikke mere end 350 – det kan man altså ikke sige noget til, især når det er ægte læder der spiller ind. Selvfølgelig skal man tænke over, om hanken kan holde til alt man vil have med sig, men det er jo en individuel sag. Min favorit ovenfor er klart den grønne shopper!

backpacks

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4 HER. 5. HER, 6 HER.

Ja, den kommer vi vist aldrig udenom. Mor og far nærmest plager en om, at man ikke skal have ENDNU en skuldertaske, og jeg synes faktisk de er ret så lækre i år. Jeg må indrømme at jeg selv stadig hælder til skuldertaskerne, men nummer 6 kan man altså ikke modstå, vel?

classy

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4 HER.

De er sorte, de er klassiske og du kan højst sanssynligt bruge dem flere år frem – min favorit er nummer 1! 

high end
HER, 2. HER, 3. HER, 4 HER. 5. HER, 6. HER, 7. HER

Selv står der ikke lige penge på kontoen, som jeg har lyst til at smide efter en dyr skoletaske, men man kan jo altid drømme… Som et alternativ til den hypede Stella McCartney Falabella taske, er nr. 3, rygsækken altså virkelig lækker efter min mening – man kan jo næsten ikke finde en mere fash rygsæk – og så er farven on point!

Jeg håber I kunne bruge dette indlæg, og at noget faldt i jeres smag. Er der andre “Back to school” indlæg I ønsker jer? <3

Kys

Indeholder Affilliatelinks

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT FROM GREECE