FANTA FOTOBOMBE

OUTFIT FROM GREECE

 photo IMG_9529_zpsrlzbzylw.jpg photo greece2015-001_zpshoa81u7e.jpg photo IMG_9540_zpsgfesytyl.jpg photo greece2015-002_zpsmuyt3a2g.jpg photo greece2015_zpsbbog0ual.jpg photo IMG_9573_zpsrwjzvums.jpg photo IMG_9539_zpscvbryxmw.jpg

Kjole: Envii, Sandaler: Magasin, Armbånd: random “feriearmbånd”, og ellers BeChristensen og Kobra, Taske: Henri Bendel.

Efter at have fået kulør langt om længe, hoppede jeg i min lækre, lyserøde og lette Envii kjole, før vi skulle ud og spise. Vi spiste på den lækreste argentisk inspirerede restaurant, kaldt Muses – hvis du tager til Symi, så lov mig at stoppe forbi dér. Kokkene er uddannede på Michelin restauranter, så det er virkelig lækker og alternativ/nytænkende mad man får! Som I måske kan se, er jeg også blevet klippet… Puuuh hvor er det kort synes jeg. Men mit hår gror alligevel så sindssygt hurtigt, så det går nok.
Ellers er der virkelig mange der har spurgt ind til gymnasium, og jeg kan da fortælle at jeg skal gå på Rysensteen Gymnasium i 1.F (Eng A, Samf A, Mat B). Jeg glææææææder mig, men stresser godt nok også lidt allerede. Men det skal nok blive godt!! Er der nogle læsere der også skal på Rys?

Hvad synes I? <3

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

9 kommentarer

 • Smukke billeder og den kjole er så fin 🙂

  // http://www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvilken taske vil du bruge som skoletaske? og kan du komme med nogle bud på skoletasker? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor kjoler klæder dig! 🙂 Jeg er virkelig fan af envii’s kjoler, de er så fine og lette, men de er desværrre også virkelig nedringet til mig.. øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Aw tak! Jeg har også syet min lidt op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Har du syet din op i stopperne, eller hvordan har du syet den op?
   Vh Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Super flotte billeder Alma! Jeg skal også starte på gymnasiet efter sommerferien. Vi skal have den samme linje, men ikke på det samme gymnasium:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTA FOTOBOMBE