SHAIBOX - VIND EN TUR FOR 2 TIL BARCELONA + 1000 EURO

RED SUEDE

 photo IMG_0294_zpseph3f8el.png photo IMG_0238_zpswnbno6qq.png photo IMG_0251_zps0vgi0nsc.png photo IMG_0267_zpsbaewkgdy.png photo IMG_0254_zpsvtmhdad1.png

 

Upsiii dupsi, det er godt nok ved at være lidt tid siden jeg har blogget… Jeg er selvfølgelig startet på gym, hvor der allerede er masser at se til, men jeg regner alligevel med at få tid til at passe bloggen <3 nu er jeg jo allerede blevet mindet om, at jeg hedder alma spies og er blogger, omkring en million gange :))))))))! Ej men det går super godt, og jeg tænker egentlig jeg vil lave et seperat indlæg om det, da dette indlæg jo handler om min nye, smukke jakke! Ruskind er jo blevet sindssygt populært, så da jeg så Zara havde fået denne røde sag hjem, skyndte jeg mig ind og få fat i den. Den koster 699,- og er SÅ blød og rar – jeg har den i XS og der er stadig plads til at “bevæge” sig.

Nu vil jeg se, om jeg ikke kan få skrabet et par billeder sammen fra de første rys-uger, så bliver min klasse også glad for endelig “at komme på bloggen” 😉 lololol

hvad synes I? kyssss <3 <3 <3

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHAIBOX - VIND EN TUR FOR 2 TIL BARCELONA + 1000 EURO