STEMNINGSBILLEDER FRA SYMI

SHAIBOX – VIND EN TUR FOR 2 TIL BARCELONA + 1000 EURO

 photo IMG_9984_zpsvq0ijlwd.jpg photo IMG_0049_zpsdhzm7kjr.jpg

Hej tøser! Jeg har været så heldig at modtage en af de populære “shaiboxes“, som jeg skal fortælle jer lidt om. Shaiskraberen har jeg hørt så meget om i blogland, så jeg glædede mig til at prøve den! Og lad mig lige starte med at sige, jeg blev mildest talt ikke skuffet. Skraberen er så skånsom, bøjes når man shaver og har det såkaldte double 3-blade system (se billederne). Perfekt til sommeren, hvor vi jo hele tiden gerne vil have brune, glatte stænger!

Shaiboxen kommer i en lækker transparent toilettaske og indeholder følgende: photo IMG_0036_zpscvwesie6.jpg photo IMG_0028_zps8z9oclve.jpg photo IMG_0041_zpsdn21j6t6.jpg photo IMG_0040_zpsznezvxvp.jpg photo IMG_0021.png_zpsoyfe8m3i.jpg photo IMG_0011_zpst3iq7izm.jpg

Selvfølgelig, den populære shaver! Det var virkelig rart ikke at skulle stå og blive bange for at skære sig og samtidig ikke skulle gå over det samme område flere gange; den gør sit arbejde. Og så får du selvfølgelig lidt refillblade med, så du ikke lige pludselig løber tør.

 photo IMG_0002_zpsvkru8bgc.jpg

“Wash & Shave” – showergel og barberskum i én – det siger vel sig selv; skidesmart og ikke grisende!

 photo IMG_0016_zpsnz1h6fkx.jpg

Facial Cleansing Wipes: Det her var lige prikken over i’et for mig – jeg er virkelig en “wipes”-person og elsker alt der bare kan wipes af, i stedet for at man skal stå og fedte med makeupfjerner og vatrondeller.

 photo IMG_0045_zpsxdugmvfh.jpg

Det er jo ikke en hemmelighed at der skal shaves andre steder end benene, så disse er jo helt perfekte i det vi er i sommermånederne (lidt endnu…!) De har også en fugtighedsgivende stribe med Vitamin E, lavendelolie og Aloe Vera, som bare gør det lidt rarere.

 photo IMG_0092_zpsqs9ncw8c.jpg

Lige nu kan du få overstående for KUN 99,- hvor du altså sparer over 400 kr. Ved bestilling bliver du abonnent på ShaiBox uden bindingstid. Hvert kvartal vil du så få en ShaiBox i posten med nye barberblade og skønhedsprodukter til en værdi af over 500 kr, tilpasset sæsonen vi er i.

Som om det ikke var nok, deltager du ved bestilling også i konkurrencen om en tur for 2 til Barcelona + 1000 euro! Vinderen trækkes i slutningen af august, så skynd jer 😉 Selv ville jeg ELSKE at komme til Barcelona, siden der jo både skulle være strand, storby og kulturelle oplevelser i vente – i hvert fald et sted jeg meget gerne vil besøge indenfor de næste par år. Og så kan man da ikke takke nej til 1000 euro?!

 photo IMG_0145_zps0r645zht.jpg

Som I nok kan fornemme er jeg ret vild med shaibox konceptet og kan kun anbefale det til jer alle! I kan bestille og tilmelde jer konkurrencen HER <3 good luck!

Sponsoreret indlæg

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

5 kommentarer

 • Julie M. Kirkeby

  Jeg skal lige forstå det rigtigt.. Hvis jeg går ind og bestiller deres pakke for 100kr, så vil jeg fremover få en ny pakke, hvert kvartil – gratis??

  Jeg vil nemlig helst undgå at blive trukket 500kr, næste kvartal…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Asos faves?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvornår komme re USA sprøgerunden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Hej Alma, hvor er din flotte lyserøde trøje fra?
  Mvh Viktoria
  Håber du svarer:) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEMNINGSBILLEDER FRA SYMI