OUT AND ABOUT: TWO PERFECT TOPS

LEA HØJBAK

IMG_1117 IMG_1526 Untitled.pngIMG_1531IMG_1646lea.png leaa

The other day I had the pleasure of taking some pictures of my beautiful friend Lea. What do you think? :*

Forleden havde jeg fornøjelsen af at skyde lidt billeder af min meget, meget smukke modella veninde Lea, i forbindelse med at vi også skulle tage billeder til noget andet. Jeg udvalgte egentlig lynhurtigt de bedste billeder og redigerede dem lidt, da jeg da syntes I skulle have et kig! Jeg er nemlig liiige lidt sent på den, da jeg skal være på arbejde om lidt, men jeg håber alligevel I kan lide dem – og fortæl mig gerne om I synes sådan noget her, er interessant at se?! xx

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUT AND ABOUT: TWO PERFECT TOPS