MIT UDVEKSLINGSÅR + VIND REJSEGAVEKORT PÅ 5000 KR

BOOTS FOR FALL & WINTER

booots

 

Der er ingen tvivl om at det var på tide til et “støvle-indlæg” eftersom det jo står ned i stænger udenfor… Øv altså! Menmen, lidt mere kedeligt vejr, betyder jo også nye outfit og lag på lag muligheder! Win. Som I nok har lagt mærke til er over-the-knee boots jo blevet meget in, men jeg må ærligt sige jeg stadig hælder til ankel støvlerne – derfor lidt af hver hér! Hvad synes I? xx

Looking out my window with the rain pouring down, I figured it was time for a autumn/fall posts featuring boots! With the boring weather coming, more interesting and in my eyes, prettier, fashion choices comes! Win. As you have probably noticed, knee-high-boots has made their comeback, but I gotta admit that I am still liking the ankle boots a bit more. What do you think? xx

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT UDVEKSLINGSÅR + VIND REJSEGAVEKORT PÅ 5000 KR