INTERIOR INSPIRATION

MIT UDVEKSLINGSÅR + VIND REJSEGAVEKORT PÅ 5000 KR

Hej tøser! I dag vil jeg sætte fokus på mit udvekslings år i og med jeg i samarbejde med Kilroy udlodder et rejsegavekort på 5000kr! Men mere om det senere i indlægget…

Det at tage et år ud og studere, er i mine øjne noget alle burde gøre hvis de fik muligheden. Vi har uden tvivl et fantastisk uddannelsessystem i Danmark, men det at tage ud og prøve noget man slet ikke er bekendt med, møde nye mennesker, blive udfordret både fagligt men også personligt, er noget der aldrig kan erstattes af det danske skolesystem. Du får så mange nye muligheder og chancer som du ikke kan finde i Danmark. Ikke nok med at skolen er anderledes, får du også et helt nyt perspektiv på de små og store hverdags kulturforskelle. At leve i en hel anden kultur kan selvfølgelig være ekstremt udfordrende, men du bliver så glad for at have gjort det, når det går op for dig hvor meget det har ændret dig! Personligt er det at tage et år til USA, nok den bedste beslutning jeg har taget. Som jeg tidligere har fortalt, er der selvfølgelig hårde og svære perioder, men du kommer igennem det, og bliver så meget stærkere af det.

Downloads

At gå på High School i USA er selvfølgelig noget HELT andet end at gå i skole i Danmark. Der er så mange forskelligheder, lige fra hvordan der gives karakterer, til sport, til school spirit. Bare det at du går fra klasseværelse til klasseværelse og ikke har én fast klasse du hele tiden har time med, gør en kæmpe forskel. Du møder så mange mennesker i forskellige aldre, med forskellige interesser. Og så er der selvfølgelig sport! Det er nok det fedeste ved at gå på High School; hvor meget de går op i deres sportsgrene og hvor meget tid de bruger på det! Dette er selvfølgelig forskelligt, i forhold til hvor du vælger at tage på udveksling – men du får uden tvivl en oplevelse for livet, om du vælger at tage på en sprogrejse i et par uger eller drage afsted i et helt år.
 photo Downloads1_zpsna6jnt5v.jpg

Med dig hjem har du så mange nye venner, forbindelser, minder og oplevelser. Du er blevet en 10x mere moden person, med indblik i andres kulturer og liv, og du sætter pludselig meget, meget mere pris på de ting du ikke havde dér hvor du var afsted. Det at være et helt nyt sted, hvor du ingen mennesker kender, udfordrer dig så meget, at du næsten kun kan få gavn af det. Du lærer virkelig at træde ud af din comfort zone og indser hvor meget du får ud af tage dét ekstra skridt, der sommetider skal tages.

Vælger du at rejse med Kilroy får du hjælp gennem hele processen! Lige fra at finde drømmeuniversitetet i udlandet samt studieretning/fag til hjælp med udfyldelse af ansøgningsskemaer og optagelsespapirer, visum mm. Ydermere får du (helt gratis) en dedikeret studievejleder som hjælper under hele processen – før, under og efter studieopholdet.

Nu til hvor I bliver involveret! <3 I kan lige nu vinde et KILROY rejsegavekort på 5.000 kr til enten en flybillet eller en oplevelse i udlandet (destinationen er valgfri, så det behøves ikke at være studierelateret) Du skal være minimum 18 år for at deltage, og så gælder gavekortet i hele 3 år! Konkurrencen slutter d. 19. oktober.

Smut ind på min instagram og gør følgende:

1) Følg @Kilroydenmark & @almaspies på Instagram
2) Like det billede jeg har lagt op
3) kommenter hvor i verden du drømmer om at studere

 photo KILROY_instagram_zpsvtzzc4ys.png
GOOD LUCK <3

Sponsoreret af KILROY

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

4 kommentarer

 • Ano

  Dejligt at høre om dit år! Ville eeeelske hvis du lavede flere indlæg om det !! Hvornår kommer svarene på din USA spørgerunde forresten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara b

  Hvad med alle de spørgsmål vi har stillet dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lamia

  Mega fed konkurrence, elsker din blog <3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej hvorfor har du ikke fundet vinderen endnu? Du har skrevet at vinderen ville blive funden d. 19, som er flere dage siden. Nu er der jo mange som har deltaget efterfølgende efter d. 19, inde på Instagram. Det er jo ret unfair hvis de er med i konkurrencen, hvis du allerede skulle have fundet vinderen. 🙂 men god blog og flotte billeder. Sjovt at læse om dit ophold.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR INSPIRATION