USA SPØRGERUNDE - PART 1

BALENCIAGA PART TIME

 photo IMG_2393_zps7eftknzm.png
 photo Untitled_zpsg2vkeqxg.png photo IMG_2388_zps0qke806v.png photo IMG_2389_zpsteaimdx2.pngYou heard me right!!! I bought a Balenciaga bag… Used, since well do we even have to talk about the price? But anyways! I’ve been looking for this exact bag for SO long, so when I finally found someone who had it for sale, I was instantly set on buying it. So here I am, a couple of days later than bidding, and it’s miiiiine. YAY. Since it’s secondhand it ofc doesn’t look brand new, but it is still in really good shape and I am so happy I bought it – especially because of the size, perfect as a handbag that fits everything but is still small enough to carry.

Jaaaaaa I hørte rigtigt!!! Jeg har nemlig i går købt denne SMUKKE Balenciaga taske (brugt), og er så glad! Jeg har ledt efter præcis denne taske i så lang tid, så da jeg endelig så én der havde den til salg, var jeg indstillet på at den skulle blive min hahah. Så her er jeg et par dage senere, med en ny baby <3 da den er second hand er den selvfølgelig ikke spritny at se på, men den er stadig så fin! Størrelsen er virkelig perfekt i og med den er lille, men samtidig kan man have alt man har brug for i den. Ih jeg er glad!

YOU LIKE? <3

Ellers har jeg fundet ud af hvad jeg fejler, en bakteriel halsbetændelse (streptokokker c???) så jeg er nu på endnu en penicillin kur, hvilket virkelig bare dræner mig… Jeg får så meget kvalme, mavepine og bliver så træt af at tage dem – så det glæder jeg mig virkelig til er overstået… Jeg hoster, nyser og snotter fortsat hvilket jeg virkelig ikke forstår hvordan jeg stadig kan efter 3 uger??! Hjææælp…

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA SPØRGERUNDE - PART 1