WHAT I'M LISTENING TO

FOREVER SICK

I har nok lagt mærke til at der ikke har været den store aktivitet på bloggen på det sidste, og det er der egentlig også en meget god grund til… Jeg bliver virkelig ved og veeeed med at blive syg! Jeg blev i efterårsferien ramt hårdest af de omgange jeg ellers har haft siden skoleåret startede, og blev virkelig bange for at have fået kyssesyge, da alle symptomerne tegnede på det. Jeg havde høj feber, hosteanfald, kunne nærmest ikke synke, enorm træthed, var hævet på halsen og så videre; det var dog heldigvis “kun” halsbetændelse, så efter at have været på penicillin i et par uger var alt fint igen… Lige indtil jeg i går vågnede op med 39 i feber og de samme smerter i hals og krop. Til lægen måtte jeg igen og blive testet for alverdens ting, så vi forhåbentlig kan finde ud af hvad det er der er galt denne gang. Jeg ved ikke om jeg bare har et ekstremt dårligt immunforsvar eller om jeg blot lige har været uheldig her i starten af 1.G eller noget helt tredje… Men det er godt nok irriterende. Sig endelig til hvis I har tips eller historier der minder om, eller blot ideer til mad (udover suppe og yoghurt hehe) der er nemt at spise når det gør skide ondt at synke…

Ellers så gik alt andet ellers meget godt! Lige lovlig mange afleveringer at se til, men sådan er det jo. Jeg kan virkelig godt mærke, hvor presset man bliver i starten af gymnasiet i forhold til arrangementer, sammenkomster, fester og det ene og det andet, hvor jeg bare har indset at man ikke kan nå det hele, hvis man også skal passe sit arbejde, lave sine lektier, se sine venner og samtidig bare have tid til en selv. Men jeg elsker at være travl, så det går jo nok!

Hvordan går det med jer? xx

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png
   

6 kommentarer

 • ELSKER din blog! Så inspirerende 🙂 God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du sød, det er SÅ dejligt at høre, når man ligger her og føler sig temmelig uinspirerende! <3 knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drik te med ingefær (masser af ingefær, så den bliver stærk), honning og citron. Og spis appelsiner! Det plejer at hjælpe her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Uh ja, det med ingefær har jeg også hørt en del om nu… Jeg synes bare det smager så forfærdeligt stærkt haha, men jeg må bide det i mig! appelsiner, det er jo et lækkert tip, tak <3 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Åh har selv haft kyssesyge. Hvor man jo også har virkelig slem halsbetændelse lignede noget. Av av!!! Kan huske jeg prøvede alt med hvidløg, ingefær intet hjalp. Og jeg spiste også kun suppe som jeg ikke engang kunne nærmest. Så føler med dig! God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Tusinde tak! Øv at du også skulle igennem det 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M LISTENING TO