NEW LASHES - NØRREBRO VIPPER

I NEED YOUR HELP

Jeg synes det var lidt på tide med en update omkring bloggen og dens udvikling. Jeg har selv lagt mærke til, at bloggen på det sidste har været liiiidt for meget præget af sponsorerede indlæg, hvilket jeg beklager. Jeg laver desværre ikke mine egne deadlines eller datoer for hvornår indlæg skal udgives, og derfor kan de sommetider godt ligge nærmest lige oveni hinanden. Jeg kan dog fortælle at jeg ikke har mere end ét sponsoreret indlæg (som faktisk bare er et “vinder” indlæg) tilbage lige for nu – jeg har i hvert fald ikke flere planlagt. Jeg kan også fortælle jer, at den restaurant jeg arbejdede i, nu er blevet lukket og jeg har derfor ikke et arbejde. Det betyder mere tid til alt muligt, men især til bloggen! I og med, at bloggen også bliver min eneste indtægtskilde, vil jeg selvfølgelig køre hårdt på med at få den i top – både indlægsmæssigt, men også layoutmæssigt. Jeg vil derfor også gerne høre hvad I gerne vil se mere af – for det er jo jer, jeg så gerne vil please! <3 så kom med alle jeres tanker – alt fra hvad der kunne forbedres ved bloggen eller indlægs idéer – alt er velkomment og tages imod med kyshånd! xx

Untitled

10 kommentarer

 • Amalie Bøgild

  Outfitindlæg, random facts, new in og personlige historier og holdningsindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være super fedt, hvis du gav tips til at få en successful blog, da du er sådan en stor inspiration! Jeg synes også det kunne være rart bare at se forskellige billeder du har taget, for det er du helt vildt god til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Random facts, outfits, “det forstår jeg ikke”-indlæg, personlige erfaringer, osv. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Her i december ville det være så rart med noget inspiration til gaver og ønsker. Men ellers generelt er de indlæg med holdninger, råd osv. er mine yndlings <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dine outfits og collager!
  Det er også det jeg selv poster mest af på min blog 🙂

  http://signeebbesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det kunne være super nice, hvis du gad lave nogle indlæg omkring sneakers:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det kunner være super nice, hvis du gad lave nogle indlæg omkring sneakers:))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW LASHES - NØRREBRO VIPPER