THE HUNGER GAMES GALLAPREMIERE

NEW LASHES – NØRREBRO VIPPER

aIMG_2797aIMG_2732

Har jeg egentlig fortalt jer, at jeg i USA fast fik lavet øjenvippe extensions? Hvis ikke, så ved I det nu! Jeg blev nemlig dybt afhængig, da jeg naturligt virkelig ikke har lange vipper og så er det bare så super praktisk. Jeg har dog aldrig fundet mig et alternativ i Danmark jeg var tilfreds med, indtil nu! Jeg var i går forbi NØRREBRO VIPPER, hvor sødeste Kathrine lavede de fineste, lange og fyldige øjenvipper på mig. Jeg kan godt lide, at der sker lidt, og at det ikke bare ligner at man har brugt en ekstra god mascara. Selvom det godt kan se lidt voldsomt ud, første gang man kigger sig i spejlet bagefter, så lover jeg, at man bare lige skal vænne sig til det, og så elsker man det, hehe.

aUntitled

Kathrine er virkelig den sødeste vippetekniker jeg har været hos, og man ligger sååå behageligt med puder og tæpper og kan få sig en lille lur i de 2 timer det nu tager, første gang de skal laves. Jeg følte mig 100% tryg i hendes hænder, og det er for mig noget af det vigtigste. Kathrine fokuserer på, at de skal passe til din øjenform, dine vipper og dine ønsker, så det er altså ikke fordi at der kun findes én slags vipper! 🙂

Jeg er så heldig, at jeg kan give jer 25% rabat (hvilket altså er en ret god sjat), hvis I blot nævner mit navn når I booker HER. Jeg kan virkelig anbefale jer det på det varmeste! <3 og ellers smider I bare en kommentar, hvis I har spørgsmål – hvad synes I? xx

aIMG_2748 aaIMG_2778

//Sponsoreret behandling

12 kommentarer

 • Sarah

  Hvor lang tid holder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luana Victoria

  Fuckkkkk hvor er du smuk!!! Har du ikke også gjort noget nyt ved håret? :-DD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  har hørt at man taber ens egne vipper, har du oplevet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det gør man ikke! Jeg fik det lavet i 8 måneder, uden noget skete, da jeg igen fik dem af. Det samme, da jeg fik dem lavet i Danmark for nogle måneder siden – de var helt som før 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Hvad koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   995 for første gang – men så kan du så trække 25 procent fra i rabat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor lang tid holder de smukke vipper?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   De holder 3-4 uger, hvor de så skal have en opfyldning, som er billigere end første gang selvfølgelig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Hej Alma
  Kan vildt godt lide din blog, men jeg synes det lidt øv at næsten alle dine indlæg er “sponsorerende indlæg”, de ret upersonlige og … ja lidt kedelige. Jeg skriver ikke som hate, kun fordi jeg tjekker din blog tit også er jeg bare blevet opmærksom på dette. :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er helt i orden – jeg er glad for, at du skriver det og har også netop lavet et indlæg om det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE HUNGER GAMES GALLAPREMIERE