FEELING FALL

OCTOBER FAVES

Untitled.pngUntitled1 IMG_2368 IMG_2364 IMG_2362

Lidt forsinket, men vi er jo stadig liiiige i begyndelsen af november, så jeg tænkte det gik! Jeg tror faktisk aldrig jeg har lavet sådan et her indlæg, bortset fra i videoform hehe, så det var da på tide. I hvert fald har jeg i sidste måned fået prøvet virkelig mange nye lækre produkter! Lets start….

Real Techniques Sculpting Brush Set: Jeg har virkelig trukket den længe i forhold til at investere i nogle nye makeupbørster, så det var virkelig rart at få disse hjem! De fungere præcis som forventet og er super bløde. Børsten længst til venstre bruger jeg til bronzer, børsten i midten til highlighter og den sidste til setting powder små steder, som fx ved mørke rander.

Bath&BodyWorks Antistress Lotion: Det er faktisk lidt tid siden jeg købte denne, men jeg er først nu begyndt at bruge den jævnligt. Jeg brugte den altid i USA, og er stadig lige så glad for den! Den dufter så godt, og om den ligefrem “antistresser”, ved jeg ikke, men skøn er den, hehe og så er flasken bare så fin til at have stående på værelset!

Beauty Blender: Efter jeg er blevet godt optaget af youtube igen, har jeg jo ikke kunne undgå at lægge mærke til den populære Beauty Blender – og hold nu op hvor er det forståeligt! Jeg havde først købt en af “kopierne” i Matas fordi jeg tænkte, såååå meget forskel kan der da ikke være, men jo det kan jeg lige love for hahah. Svampen fra Matas var virkelig bare en svamp der tog alt produktet til sig, mens Beauty Blenderen virkelig lever op til sit navn og BLENDER! Den formår virkelig at gøre enhver mislykket foundation påføring pæn igen og er bare smart så man ikke skal stå og fedte med concealeren. Klar anbefaling herfra!

Morrocan Oil Body Oil: Kan I huske da jeg fortalte om Morrocan Oils nye kollektion HER? Nu har jeg fået prøvet produkterne endnu mere og stadig er de lige så lækre! Jeg er især blevet glad for deres olie, som jeg er begyndt at bruge efter jeg har været i bad. Jeg har altid brugt lotion på kroppen og aldrig olie, så det var helt mærkeligt, men nu bruger jeg aldrig lotion hahah – kan virkelig anbefale jer at tage ind i fx Magasin og prøve deres nye kollektion, for jeg lover I ikke bliver skuffede.

NYX The Curve Eyeliner:  Okay okay okay – jeg er virkelig den største idiot til at lægge eyeliner. Altså. Virkelig (!!!) jeg ender altid med at give op, men nu (igen pga youtube, lolol) købte jeg denne eyeliner fra NYX, som I nok kan se, man holder lidt anderledes på, og dermed er det altså bare lettere end nogensinde. Altså jeg er lykkelig. Troede dybt seriøst aldrig jeg skulle kunne finde ud af at ligge eyeliner.

Shishiedo Concealer Stick:  En anden favorit i denne måned har været min Concealer Perfection Stick fra Shiseido. Den er så nem at arbejde med, da den er cremet og er i “stick” form. Jeg har min i Light og dermed har den også en high lightende effekt!

Marvins Tooth Paste: Mmmmm vi fik disse med hjem fra Italien og jeg kunne bare ikke lade være med at inkludere dem i dette indlæg, da indpakningerne jo er så fine og de smager så godt!

MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle: Til den sidste favorit – den famøse Soft and Gentle Skinfinish fra MAC. Jeg elsker Macs nye (hvor nye er de egentlig?) indpakninger og så fungerer denne high lighter så godt sammen med børsten fra Real Techniques. Jeg ligger den blot lige over min bronzer! 🙂

Hvad synes I om denne slags indlæg? Vil I have det til at være en månedlig ting? <3 xx

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEELING FALL