I NEED YOUR HELP

XMAS WISHES

xmas

Traditionen tro, skal der i års laves masser af juleønske-indlæg til jer, og her er så den første af slagsen! I kan blot trykke på billedet, for at se hvor tingene er fra. Har I nogle favoritter, eller andre ønsker I kan anbefale mig? 😉 smykkerne og parfumerne står klart højest på ønskelisten hos mig, da det er sådanne ting, jeg aldrig selv går ud og bruger mine penge på…  Har I evt. bestemte kategorier, I gerne vil have ønsker udfra?

I dag har jeg været ekstreeeemt træt og virkelig uproduktiv. Jeg var dog inde forbi magasin (i regnen….) fordi jeg altså var ved at fryse mine fingre af – så nu er jeg ejer af et par ruskindsluffer. Hvilket btw var et ret godt kup, da de kun kostede 100kr.! Nu vil jeg ellers få kigget på lidt lektier og så er det tidligt i seng…!

12 kommentarer

 • Sigrid Bech Madsen

  Der sker ikke noget, når man trykker på billedet.. Ved ikke, om det bare er mig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvor er tasken øverst til højre samt støvlerne i midten fra? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Du kan bare trykke på billedet, så får du svar på hvor alle tingene er fra! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Er helt vild med dine indlæg, især når det omhandler inspiration!
  Hvilket program/app bruger du til en collage som denne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Overby

  Hej Alma,
  Jeg er lige stødt på din blog og sikke nogen fine collager du laver. hvad bruger du til at lave dem med 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Larsen

  Gode parfumer at ønske sig ville være lækkert! eller ideer til gave man evt. kunne købe til sin kæreste eller veninde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv lavet et par polyvore sets, og vil meget gerne dele dem på min blog som du har gjort, men kan ikke få det til at virke. Hvordan har du gjort? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Når du er færdig med collagen, er der et “blog” ikon ude i siden – så trykker du bare dér 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED YOUR HELP