MORE CHRISTMAS WISHES

FINALLY CHRISTMAS BREAK

IMG_3504.pngIMG_3494.pngIMG_34801.png

Jeg tror slet ikke, I har idé om hvor meget ferie har været needed for mig!! Åhh selvom det er ferie føler jeg STADIG at jeg har alt muligt jeg skal få styr på, så det er nok ikke et så godt tegn hahah. Men det er jo godt at være travl, ikke? :p nå, men som I kan se, er det jo også gået udover bloggen… Der er har bare været en masse ting oveni hinanden i de sidste par uger og så bliver alting bare en smule mere stress i December måned. Altså, jeg har ikke engang fået set julekalender eller fået dekoreret kalenderlys?! Den er jo helt gal. Menmenmen, jeg har jo fået nyt job! Jeg er nemlig begyndt at arbejde inde hos Nørgaard på Strøget et par gange om ugen, så kig endelig ind forbi :p det er lidt forskelligt om jeg er i butikken, lageret eller børnebutikken, men det kan jo være I ser mig, hehe. Jeg har i hvert fald også en laaang vagt i morgen 😉

Jeg har også været forbi Nørrebro Vipper og fået fine vipper på igen! Husk, husk, huuusk at I får 25% hvis I skriver “Alma Spies” – der er ikke mange tider tilbage før nytår, så hurry :*

Her i ferien skal jeg have sat en masse møbler til salg og bestilt en masse nye, da mit værelse skal laves fuuuuldstændig om. Jeg glæder mig, men har slet ikke fået styr på det hele, haha! I dag har jeg dog forsøgt og er stadig i gang hahah.. Ikke nogen vild aften i vente her. Hvad er jeres planer? <3 xx

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MORE CHRISTMAS WISHES