NEW YEARS EVE INSPIRATION

MERRY CHRISTMAS LOVES

IMG_3908 1

GLÆDELIG JUL MINE KÆRE!

Ihhhh så er det endelig blevet d. 24! Jeg tror ikke det kan beskrives, hvor glad jeg er for at holde jul hjemme i DK i år, for det var altså lidt mærkeligt at sidde på et fly mod Chicago sidste juleaften.  Der er virkelig intet som dansk jul. I år skal vi ned til min moster som for første gang holder jul, hvilket jeg er sikker på nok skal blive en skøn aften. Jeg har nærmest intet indtaget i dag for at være klar til det helt store julemåltid ;)))) Jeg kan godt mærke at jeg bliver ældre, for jeg glæder mig da, men på ingen måde som de andre år. Jeg har det bare ikke som om det allerede er jul?! Måske har det også bare noget at gøre med, at jeg har haft virkelig meget at se til i december måned og derfor ikke rigtig opfattet det. Men jeg kan også mærke, at det med gaver betyder mindre og mindre for mig, da jeg oprigtigt føler, at jeg har alt jeg har brug for. Og det er jo en god følelse. I hvert fald – jeg håber I får den skønneste aften med jeres familier, med dejlig mad og også lækre gaver! Hvor skal i fejre juleaften i år? <3 xx

IMG_3881

17 kommentarer

 • A

  Det med at gaverne betyder mindre har for alvor ramt mig iår! jeg glæder mig SÅ meget til min mor åbner sin gave- meget mere end jeg selv glæder mig til gaver.. Og det er sgu egenligt meget rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Har det på helt samme måde! – Det er virkelig rart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel-Marie

  Jeg sidder selv som udvekslings student i USA og havde noget at et opkald hvor jeg brød helt sammen da jeg så hvor alle mine familie medlemmer var samlet. Men nu er jeg glad og nyder at have muligheden for at prøve at have en amerikansk jul!
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ejjj det er jeg da ked af at høre 🙁 men godt du er glad igen. Tro mig, fortår slet ikke at det allerede er et år siden jeg fejrede jul i USA…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Alma! Glædelig jul, hvor er din flotte trøje fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Bangsgaard

  fin, fin bluse! har du mon et link til den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædelig jul til dig Alma! Må man spørge hvor den fine top/kjole er fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Hvor er din læbestift fra – og hvad hedder den? 🙂
  Den er super fin! Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har bare sådan et fantastisk smil, Alma!
  – hvilket kamera, med hvilken linse har du brugt til disse smukke billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Aw tusind tak! <3
   Canon 650D med et Sigma 17-50 mm f/2.8

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den trøje er så lækker, hvor er den fra? xx 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber den var god din jul, jeg glæder mig stadig som var jeg 6 år 😀

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS EVE INSPIRATION