NEW SNEAKS

NEW YEARS EVE INSPIRATION

NYE

1/. HER, 2/. HER, 3/. HER, 4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/. HER, 8/. HER, 9/. HER, 10/. HER, 11/. HER, 12/. HER, 13/. HER.

nye2

1/. HER, 2/. HER, 3/. HER, 4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/. HER, 8/. HER, 9/. HER, 10/. HER, 11/. HER, 12/. HER, 13/. HER, 14/. HER, 15/. HER.

Puhhaaa det her indlæg blev lidt senere end forventet, men bedre sent end aldrig! Det kan stadig nås at bestille lidt lækkert hjem inden nytår, så derfor er der her lidt inspiration til jer. Personligt kunne jeg iføre mig enhver ting på disse collager, men mine favoritter er nok nr. 2 og 5 på første collage og 2, 7, 9 på den sidste! Hvad er jeres? <3

I dag har jeg været inde hos Nørgaard, kigget rundt på strøget efter nytårstøj (hehe), fået hentet post og købt lidt drikkevarer ind til nytår også. Vi bliver 8 piger der skal spise middag og være sammen indtil klokken står 00:00, så det bliver virkelig hyggeligt! Jeg glæder mig så meget. Hvad skal I? <3 xx

//Indeholder afilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SNEAKS