JUST ORDERED

PINK N BLUE

 photo Untitled.png_zpsauxbouwp.jpg photo redigerede_zpsmzap4fei.jpg photo IMG_3245_zpsdgauyhjf.png
 photo IMG_3281_zpsf5eg5kju.png photo IMG_3294_zpsutdm527t.png

Strik HER, Jeans HER, Sko HER Øreringe HER, Taske HER.

Et indendørs outfit blev det til i denne omgang, selvom jeg virkelig ville ønske, jeg her havde haft tid til at få skudt dem udendørs. Anyways har jeg min nye strik på fra Mango som seriøst er det blødeste og rareste stykke tøj. Jeg pairede den med mine nye boyfriend jeans fra ASOS og tilføjede også øreringe derfra. Jeg var også iført mine Nike Huaraches og en lille coach taske. I dag er der sket noget spændende, jeg har nemlig fået nyt job! Ikke at jeg tror I har nogen ide, men kan I gætte hvor? 😉 xx

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED