NOVEMBER FAVORITES

UGENS SPØRGSMÅL

Hej Alma, jeg kunne godt tænke mig at få lidt mere at vide om dig (håber ikke at jeg lyder creepy) som fx. hvor går du i gymnasie, er det godt, hvilken klasse går du i osv. eller som fx. har du fået et nyt arbejde siden det andet? din alder, hvad du laver i din fritid osv. osv.
Hehe jo, jeg kan da godt lige komme med en quick update på det hele! Jeg er stadig 16 år (17 i næste måned), jeg har ikke noget arbejde lige nu, jeg går i 1.G på Rysensteen gymnasium og er SÅ glad for det! Jeg kunne virkelig ikke ønske mig en bedre klasse… Det er virkelig det bedste at kunne glæde sig til at komme i skole. Min fritid for tiden går på at lave lektier, ses med veninder, løbe, blogge, feste og selvfølgelig masser af julehygge !! <3

Hvilket kamera har du? Hvilket objekt bruger du/hvilke objekter har du?
Jeg bruger Canon 650D og typisk 50mm objektiv – jeg har faktisk lavet et indlæg med masser af information HER 🙂

Hvilken organisation rejste du med?
My Education! Bedste organisation…

Hej Alma, hvor er din flotte bluse fra, som du har på på billedet?
Den er fra H&M.
IMG_9888

Hvad savner du mest ved USA lige nu?
Vejret, mine venner, sporten og MADEN!

Er gymnasiet hårdt i forhold til folkeskolen?
Ja, det synes jeg helt klart… Der er flere afleveringer, meget højere krav og laaange skoledage. Men jeg synes stadig at gym er så meget federe end folkeren.

Kan du ikke gøre din Snapchat offentlig?
Uh det har jeg skam også tænkt på, men jeg har ikke lyst til at blande min private snapchat med bloggen… Kunne I være interesserede i en seperat offentlig snapchat? 

Fik du mange venner i USA?
Hm jaaa, det synes jeg da 🙂


Hvad ønsker du dig i julegave?
Jeg har allerede lavet et indlæg HER, men jeg regner med der også kommer et til i morgen! Størstedelen er dog ideer til jer, og ikke præcis hvad jeg ønsker mig, da jeg allerede har nogle af tingene. 🙂

Det her spørgsmål går nok meget tæt på, men hvordan reagerede du på din vægtforøgelse efter du havde været i USA? Og hvordan kunne du tabe det igen SÅ hurtigt?
Det er okay 😀 hmm, altså jeg tror først lidt det gik op for mig, da jeg var kommet hjem fra USA og der var det selvfølgelig ret nedren… Men ja jeg ved ikke hvordan jeg tabte det så hrutigt, jeg fokuserede bare på min kost og fortsatte med at løbe 🙂

Hvor meget kontakt har du med dem fra USA? Er det ikke svært at holde kontakten?
Jo det er ret svært… Og det kan desværre også tælles på en hånd, hvor mange jeg holder kontakten med. Det sværeste er nok at holde en samtale og huske at skrive, både pga af travlhed men også tidsforskellen!! Min bedsteveninde Diana og jeg er dog virkelig gode til at holde kontakten, jeg ved ikke hvordan, men vi formår at være i kontakt hver dag, så det er virkelig skønt! Der er dog også nogle som jeg var virkelig tæt med derovre, som jeg slet ikke har hørt fra siden jeg kom hjem, så det er jo virkelig ærgerligt og mærkeligt… Folk er ikke altid som man regner med!

Hvad er din yndlingsserie?
Uhh det må være How I Met Your Mother! Ellers er jeg også ret vild med PLL, Friends, Devious Maids, OITNB og Gossip Girl.

SÅ er Ugens Spørgsmål igen i gang! Jeg håber I kunne bruge det <3 smid endelig en masse spørgsmål til næste uge i kommentarboksen!

7 kommentarer

 • Anna

  Hvilken studieretning går du på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hvad med de veninder du havde før du tog til USA, er jeres venskab det samme som før du tog afsted? Har det været nemt at komme tilbage til dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krisitne

  Hvad er dit bedste råd til andre udvekslingsstudenter? Hvad ville du selv ønske, at du havde gjort anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvad hedder det program du redigere dine insta billeder med, på din mac?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvilke regeringsprogrammer bruger du til dine insta billeder ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er de øreringe fra, som du har på dit insta billede med solbrillerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvad er din mening om hele flygningekrisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER FAVORITES