SOME NEW JEWELLERY

MY BIRTHDAY

Downloads4

Det er efterhånden blevet en uge siden jeg fyldte mine 17 år, men et indlæg skulle I ikke snydes for! Siden jeg havde fødselsdag på en søndag, var fejringen meget stille og rolig. Jeg spiste bagermad (<3333) traditionen tro med min mor, far og lillesøster og senere kom hele min familie og Jasmin over til boller og lagkage. Efterfølgende tog jeg med far, mor og lillesøster ud og spise på Fiat, hvilket var såååå lækkert! Jeg havde aldrig været der før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine fødder der. Downloads3

Vi fik os en masse små lækre forretter til deling først og derefter fik jeg en lækker ravioli. Her i går havde jeg pigerne ovre til fødselsdagsmiddag, men det tænker jeg at lave et seperat indlæg om. Jeg har ikke været så aktiv på bloggen, i’m sorry, i know, men jeg har haft stor brug for at trække stikket ud og fokusere på andre ting. Det håber jeg I forstår <3 nu skal jeg til at skrive engelsk stil og senere kommer Anna over, så lad os håbe jeg er nogenlunde færdig til den tid… Anyways, for at komme tilbage til emnet, jeg havde en virkelig skøn fødselsdag! xx

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME NEW JEWELLERY