FLARE 'N CAMEL

SOME NEW JEWELLERY

IMG_4084 IMG_4080

Da det jo lige har været jul og også min fødselsdag her d. 10 januar, har jeg fået mig lidt nye smykker til samlingen. Jeg fik faktisk lidt i alle farver, både sølv, rosegold, guld og også en ring i oxideret sølv, men den har jeg været så smart at glemme i mit sommerhus… Anyways! Skruearmåndet og fjerringen er fra Pico, halskæden fra Erbs og resten af ringene fra Hvisk. Den “løse” sølv ring har min veninde Lea dog selv lavet, hehe. Jeg har allerede taget alle smykkerne godt i brug.
Som I måske har set på instagram, har jeg endelig fået lavet mit værelse om! Det er næææsten 100% færdigt, men jeg mangler stadig et par ting. Men I skal nok få et sneakpeak at se :* et indlæg om min fødselsdag vil også komme! Hvad synes I om smykkerne? xx

6 kommentarer

 • Fjerringen er vildt sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hey Alma jeg ville bare lige høre hvilken størrelse din røde ruskindsjakke fra Zara er? Er nemlig lidt i tvivl hvilken jeg skal bestille ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hej Alma,
  Hvor er din ‘fatimas hånd’ halskæde fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg fik den i gave, så det er jeg faktisk ikke helt klar over :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLARE 'N CAMEL