TURN UP THE MUSIC

BERLIN 2016

 photo berlin_zps70lhro61.jpg
 photo berlin1_zpsjf5rxtgx.jpg
 photo berlin3_zpsvb83qu85.jpg photo berlin2_zpsfvxpulwe.jpg photo berlin6_zpsjgi0s8lv.jpg

 photo berlin4_zpsjn88krns.jpg

 photo berlin5_zpsqnz8j3l9.jpg

En ret god opsummering af min tur til Berlin vil jeg selv sige! Det var en virkelig god tur med fart på, gode venner og god stemning. Udover vejret godt kunne have været lidt bedre og vi måske kunne have valgt nogle lidt mere appropriate dage, er jeg virkelig glad for at vi tog afsted! Det var jo noget af en afveksling fra Val D som jeg egentlig gerne ville have været afsted til, men den her tur var virkelig også noget for sig. Vi havde det så sjovt, og klarede det faktisk ret godt på egen hånd vil jeg selv sige. Selvom det også inkluderede en ambulance opringning (ikke til mig btw bare rolig) og en tur til wedding i det vildeste slum kvarter langt efter 23 (aldrig besøg wedding, virkelig) hahhaha, men no worries 😉 we made it out alive! Vi er i hvert fald alle sammen blevet et par historier rigere… Hvad lavede I i vinterferien? <3

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURN UP THE MUSIC