COPENHAGEN FASHION WEEK AW16

BOMBERS FOR SPRING

bomber collage
1/. HER, 2/. HER, 3/. HER
bomber collage1
4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/. HER

Det kan godt være at det ikke er heeelt forår endnu, men der er nu under en måned!! til marts hvilket forhåbentlig betyder flere solfyldte dage iført lettere jakker. Bare det at det nu ikke er ved at blive mørkt, når jeg traver hjem fra skole gør virkelig noget ved mit humør. Jeg tror, jeg har et eller andet med, at hvis der ikke skal være mørkt, så skal det virkelig være 100% lyst (altså indenfor)! Altså jeg har 4 lamper tændt på mit værelse lige nu hahaha, så selv når det er mørkt udenfor, kan det stadig være suuuper lyst på herinde. Det gør altså bare en kæmpe forskel! Nå totalt emneskift. Jeg har nemlig luret lidt på at finde en lækker oversize bomber jakke her til foråret. Der er allerede få der har taget trenden på forskud, men selv synes jeg stadig det er liiidt koldt uden min pels. Jeg tror i hvert fald at bombers og denimjakker kommer til at fylde gadebilledet gevaldigt i foråret! SÅ her har I mine favoritter fra ASOS.

Jeg smutter i næste uge til Berlin med 13 styks elsklinger fra min klasse, og der skal jeg klart også på udkig, inden jeg bestiller én hjem. Hvad synes I? :*

//Indeholder affilliate links – disse links gør, at hvis du igennem min blog køber et produkt, går en lille procentdel af købet til mig. TAK <3

   

5 kommentarer

 • Sara

  Hey Alma
  Kan det passe du engang lavede et indlæg omkring steder man SKAL besøge i Kbh?
  Jeg synes jeg kan huske det, men kan simpelthen ikke finde det nogle steder:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle dem som du har fundet er bare møglækre, og jeg skal helt sikkert selv have investeret i en bomber til foråret.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de lækre.
  er i sær vild med nr.6
  håber du har en skøn weekend

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN FASHION WEEK AW16