SNEAK PEAK ON MY NEW ROOM

COPENHAGEN FASHION WEEK AW16

Modeugen har for alvor været over os, og på en søndag som denne tænkte jeg at give jer et lille over- og indblik i 3 lækre shows. Let’s get to it!

Downloads5

Downloads6

Det første show jeg deltog ved var Henrik Vibskovs, onsdag aften, hvis kollektion aldrig skuffer. Selvom showet var godt 30 minutter forsinket, var det alligevel en fornøjelse at overvære hans altid liiiiidt freaky shows. Denne gang var catwalken fyldt med.. ja… masker/ansigter der så mindre tilfredse ud, alt imens der imellem dem sad mennesker og hev i tråde der bevægede deres mundviger op og ned. I takt med musikken fyldtes rummet med kollektionen der i år havde knald på mønstre som striber og prikker, og især var jeg vild med de 2 overstående looks. Jeg glæder mig faktisk ret meget til at kunne iføre mig noget lignende den lyserøde, sorte, grønne og grå-stribede sag, som der også var flere af.Downloads7

By Malene Birger var nok mit yndlings show og med Christina Exsteen som designer, Beyoncé og Flume kørende baggrunden, glyptoteket som location og nok nogle af de dygtigeste modeller samlet på ét sted, kunne det jo heller ikke gå galt. By Malene Birger er en smule mere damet end min egen og min målgruppes smag, men det afholdte mig ikke for at blive fuldstændig betaget af blandingen af tekstiler samt elegancen over alle looks. Giv mig!!!

Downloads8

Et smut forbi det intime show hos Mark Kenly Domino Tan var jeg også, hvor jeg også var så heldig at få et kig backstage med fokus på hår (mere om det i et seperat indlæg). Showet blev afholdt på Københavns Universitetet i de fineste omgivelser. Der var en god kontrast mellem outfits og styling, hvor der altså kom lidt mere rock and roll på hår og makeup, som stod så fint til den meget smukke kollektion.

Alt i alt nogle meget fine og vellykkede shows! Der er virkelig meget run på hele tiden under modeugen, så fredag var jeg altså allerede ret fed up med mode og valgte derfor at blive hjemme og tage en lur i stedet inden den stod på Rys fest. Meget fashionable, jeg ved det!
Hvad synes I om kollektionerne? 

7 kommentarer

 • Sofie

  Hej. Jeg tænkte på hvilken version af photoshop du bruger? Jeg ved ikke om jeg skal vælge den som hedder “fotografering” eller “enkelt app”. Jeg vil gerne i gang med at bruge photoshop, og jeg vil gerne have en version hvor det både er muligt at redigere, og sammensætte (collager) billeder. Jeg håber, at du kan hjælpe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor er den jakke du havde på til Henrik Vibskov showet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvordan kom du med/fik adgang til, modeshowene? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte C

  Hej Alma 🙂 jeg har altid drømt om at komme til Copenhagen fashion week, men hvordan kommer man ind til showsene?
  Bliver man inviteret eller køber billetter?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK ON MY NEW ROOM