FOR THE BUSY GIRL WITH THE BIG HAIR // THE PERFECT PRODUCT

LUSH NAILS

IMG_1935

Photography By Vita

Efter en uges sygdom var jeg igår endelig frisk igen og tog forbi www.lushnails.dk. Jeg fik lavet de fiiiineste gelenegle i en ombre babylyserød farve! Jeg kan uden tvivl sige at det er de bedste negle jeg nogensinde har fået lavet, og jeg har været igennem mere end hvad kan tælles på 2 hænder! De er virkelig grundige og alligevel ekstremt effektive, hvilket nok kan forklares ved, at de har lavet negle i over 8 år. Der var flere gange hvor jeg sad og tænkte okay nu er de færdige! Men nej så skulle de lige files til eller lægges et ekstra lag, og alligevel var neglene finito efter ca. 1 time og 15 minutter. Salonen ligger på Vester Farimagsgade 29, blot et minut fra Vesterport St. så det er dejligt centralt. Kan varmt anbefale jer at tage et kig forbi, eller tjekke deres mange af tilbud :*

Knus

//Sponsoreret behandling, 100% ærlige meninger

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR THE BUSY GIRL WITH THE BIG HAIR // THE PERFECT PRODUCT