OUTFIT: BLOGGERS DELIGHT 5 YEARS

SNEAK PEAK ON MY NEW ROOM

IMG_4247 IMG_4276 IMG_4282 IMG_4306 Untitled Untitledk

Jeg tror det mest efterspurgte indlæg for tiden er en roomtour, men da mit værelse altså ikke er heeeelt færdigt endnu får I her et sneak peak! <3 I jule og fødselsdagsgave fik jeg foræret et nyt værelse hvor en masse ændringer skulle ske. Jeg var SÅ træt af mit gamle, fyldt til randen værelse med alt for mange høje og brede elementer. Mit værelse er blevet så meget lettere og lysere nu, hvilket I måske kan fornemme på billederne? 😉 Jeg lover at I snart får en ordentlig roomtour! Efter en lidt for lang lur, hehe, skal jeg nu til at gøre mig klar til Henrik Vibskovs show om et par timer. Det skal nok blive fedt!
Hvad synes I?

Kys <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BLOGGERS DELIGHT 5 YEARS