LASHES BY VICTORIA

TURN UP THE MUSIC

 photo Untitled_zpskf8ypzkk.jpg

Overstående er et udpluk af mine mest spillede sange at the moment som jeg fik samlet eftersom jeg elsker selv at høre hvad andre lytter til. Jeg kom i forgårs hjem fra Berlin og har ærligt talt bare ligget og sovet siden jeg kom hjem. Jeg er i sommerhus med min familie, så den står virkelig bare på hygge. Det havde jeg i den grad også brug for efter 5 dages druk og sight seeing… Selvom den nok stod lidt for meget på det første. Det var anyways en virkelig skøn tur og jeg savner det allerede enormt, selvom det også er dejligt at være hjemme. Det var jo min første gang i Berlin, men ingen tvivl om at jeg skal tilbage! Jeg tænker at jeg laver et indlæg med billeder og historier fra turen. Hvad synes I om sangene? og har I andre gode sange jeg skal lytte til? xx

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LASHES BY VICTORIA