THE DAFNI BRUSH

SLOW WEEKEND – BRUNCH & MOVIENIGHTS

weekend update

Denne weekend har for mit vedkommende været meget nede på jorden, i og med jeg ikke ville ud, da jeg jo lige havde været syg. Jeg føler mig stadig halvsløj og er lidt dopet på panodiler for tiden, så jeg skal nok endnu et smut til lægen… Jeg er ekstremt træt og har virkelig ondt i mandlerne så jeg frygter lidt kyssesyge… Men så igen, SÅ slemt føler jeg heller ikke jeg har det? Men jeg bliver virkelig VED med at blive syg… Anyways jeg holdte fredag girls night med Jasmin som var såååå tiltrængt.weekend update1Lørdag var jeg til min venindes fødselsdagsbrunch og derefter tog mig og Lea ud og drak kaffe på Clarrods. Jeg er virkelig blevet vild med det sted og dets priser – 25 kr for en kaffe latte skal man altså lede længe efter…. Resten af dagen tog jeg faktisk bare hjem og sov fordi ja… jeg er ualmindeligt træt for tiden hahah 🙁

 

weekend update2

Søndag mødtes jeg til endnu en brunch med Cecilie hos Møller Kaffe og Køkken. Det er nok den lækreste brunch jeg nogensinde har fået! Trods at vi måtte vente en time på bord var det helt klart det værd. Jeg fik en vaffel, grapefrugt, pølser, røræg og saft (brød/ost til deling) for ca. 200 kr., hvilket jeg synes er helt fair for det smagte hiiiiimmelsk. Stor anbefaling herfra! Og ja jeg tog også hjem og sov efter dette.. Hvad er der galt med mig?!

Sååå det var min weekend hurtigt fortalt. Hvad har I lavet? :*

   

8 kommentarer

 • Ida Norup

  Som altid et lækkert inspirerende indlæg Alma! – Elsker dine billeder både her på bloggen og på din insta. – Hvilken app bruger du til at redigere? Og hvilke faver under app’en. Tak på forhånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Tusinde tak, dejligt at høre! <3
   jeg bruger oftest vsco cam og det er meget forskelligt hvilke filtre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Min weekend var stor. Jeg arbejdede på lørdag og fik den næste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Hvordan sørger du for at din tan holder? Synes selv at min selvtanner skalder utrolig hurtigt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Hej Alma – dit nye værelse ser så fint ud, og venter meget meget spændt på en opdateret roomtur / billeder af dit lækre værelse. Er det noget der kommer snart? Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vil du ikke lave et indlæg med inspiration til konfirmationsønsker til de kommende konfirmander i år? Det ville være meget hjælpsomt <3 Tak for altid gode & inspirerende indlæg:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Tænker måske det er lidt sent nu?? :/ fortæl mig gerne om det stadig er aktuelt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DAFNI BRUSH