THE EVERYDAY OUTFIT

THE DAFNI BRUSH

IMG_6492 IMG_4653IMG_6495

Jeg har været så heldig at få lov til at teste den såkaldte DAFNI børste! Som I måske kan se, er det et glattejern og børste i én, og I har sikkert set tonsvis af disse allerede på facebook… Not to worry, dette er the original! Den er netop kommet på markedet i Danmark, efter at den for lidt under et år siden blev lanceret i USA. I og med at jeg ærligt talt ikke troede på alle de børster, der kostede omkring de 300 kr, fik jeg dem aldrig prøvet, og var dermed også en smuuule skeptisk omkring denne. Men den virker sgu!

Jeg er virkelig overrasket over hvor godt børsten fungerer selv i mit tykke lange hår. Mine fordomme som at børsten ville brænde i hovedbunden eller i hånden er helt forsvundne, siden (hvis I kigger på billedet af børsten) det kun er den lilla del af børsten der opvarmes; det betyder at bagsiden af børsten heller aldrig overheater. De fortalte til eventet om en af kopierne hvor man nærmest kunne lave et spejlæg på den anden side af børsten, hahaha…IMG_4655IMG_6493

I forhold til et glattejern hvor man får varme på 2 sider (2d) er børsten her nærmest en 3d version siden man både får varme fra højre, venstre og bunden af børsten. Det hjælper altså lidt på samvittigheden at man ikke maser sit hår med et 200+ grader glattejern men derimod bare kan smutte en børste igennem håret – og det er altså også bare SJOVT ifht så mange andre hårprodukter! For ikke at nævne hvor nemt det lige blev at komme af med det åndsvage hår der aldrig bliver glat i ryggen…

Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med dette produkt og kunne godt forestille mig, at det om nogle år lå i alle pigers hjem. Børsten ligger i den dyre ende men er en investering til flere års brug, som jeg personligt ikke ville være foruden. I kan købe børsten HER og læse mere om den på Dafnis hjemmeside HER.

//Indeholder affilliate links – disse links gør, at hvis du igennem min blog køber et produkt, går en lille procentdel af købet til mig. TAK <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE EVERYDAY OUTFIT