SLOW WEEKEND - BRUNCH & MOVIENIGHTS

WHEN A BREAK IS NEEDED

Jeg tror ikke det der har været så stille på bloggen, siden mit år i USA, og det fortjener I selvfølgelig en forklaring på. Helt siden efterårsferien, har jeg været syg on and off et par gange om måneden, hvor jeg bliver sindssygt træt og har influenza lignende symptomer, men i en lidt mere seriøs grad. Som det ser ud lige nu, kan lægerne stadig ikke finde noget på mine prøver, som kan give mig en forklaring, selvom jeg nu siden november har været på 4-5 penicillin kure. Hm, men som I kan gætte, har det taget hårdt på bloggen og min motivation, til ja, både bloggen, men også skole og bare det at stå op om morgenen. Nu skal det ikke lyde super dramatisk, hahah, jeg har det jo fint lige nu, men det har i hvert fald gjort, at når jeg har haft overskud til diverse, er det ikke nødvendigvis blevet brugt på bloggen. Jeg har dog været helt rask i et par uger nu, jeg døjer stadig med en pisse irriterende hoste, men jeg har i hvert fald mere motivation til at få gang i bloggen igen. Jeg savner jer jo! Så udover at jeg rigtig gerne vil for good af med det her sygdomsræs så går det egentlig meget godt. Lidt mange afleveringer og lidt mange ting at nå, men sådan er det jo. Det er også netop gået op for mig at bloggen i marts fyldte 4!!!!!!! år, hvilket jeg slet ikke kan forstå. Jeg må lige lave et indlæg med et tilbageblik! Jeg vil af hjertet gerne back on track med regelmæssige blogindlæg, så smid gerne en kommentar med hvad I vil se. Så vil jeg gøre mit bedste <3

Downloads9
Håber I har det skønt! xx

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLOW WEEKEND - BRUNCH & MOVIENIGHTS