THIS WEEK(END)

GALLA 2016

image image

I lørdags var der galla på min skole! Det blev holdt på langeliniepavillionen og var en virkelig god aften. Jeg mødtes med Lea og Wilma hjemme hos mig inden, til drinks og styling af hår og makeup, inden vi tog mod Nørrebro for at spise sammen hele klassen. Jeg var meget simpelt klædt, i den mest behagelige sorte sag fra Ganni der dog har lidt drapering på kjolen der får min mave til at se ret så underlig ud på disse billeder taget i profil, hahah. Udover det havde jeg sorte stiletter på fra Primark, som dog blev skiftet ud med sneakers til festen 😉 Anyways! Som I nok kan se havde jeg også liiiidt tan, som jeg fik lavet hos Tanning Danmark – mere om det i et andet indlæg. Alt i alt var det en dejlig aften! I dag blev mine 3 sidste moduler aflyst så jeg har hygget med mine veninder siden kl. 10 – virkelig tiltrængt. Hvad synes I om outfittet? xx

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEK(END)