ADIDAS CUSTOMIZED

MEATPACKING DISTRICT

Untitled outfitemma IMG_5785 IMG_5739

Outfit fra igår hvor jeg var til FILA x Junkyjard event sammen med Emma – virkelig et lækkert samarbejde, med masser af items jeg meget gerne vil eje! Det foregik i kødbyen, hvor jeg nærmest efterhånden tilbringer det meste af min tid, da vi hos Rysensteen har lokaler derovre. Outfittet består af mine nye sneaks, grå jeans fra Zara (lignende HER), jakke fra Choies (udsolgt, men lignende HER), strik fra Mango, solbriller fra ASOS, og min elskede Alexander Wang taske.

I dag skal jeg til Rysfest hvor temaet er 90210 i bedste 90’er stil! Efter min mening et pisse fedt tema, glæder mig til denim on denim all the way 😉 heheheh, det skal nok blive sjovt.

Hvad synes I om outfittet? xx

//Indeholder affilliate links – disse links gør, at hvis du igennem min blog køber et produkt, går en lille procentdel af købet til mig. TAK <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS CUSTOMIZED