VOLUME LASHES

SIMMI SHOES CRUSHING

simmi shoes

1/. HER, 2/. HER, 3/. HER, 4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/. HER, 8/. HER.

Hej tøser! Håber I har nydt det dejlige vejr i dag? Jeg har længe gået og crushet på denne webshop, som jeg ved et tilfælde faldt over på instagram. I kender det med at man ender med at bruge en time på instagram, fordi der hele tiden popper en ny profil frem med billeder der skal stalkes? … 😉 jajaja I gør. I hvert fald var udfaldet denne gang SIMMI SHOES, som sælger lækre sko til affordable priser. I like! Har samlet lidt favoritter til jer! Kan I egentlig lide støvler som nr. 2? Jeg er selv ret vild med dem, men kan ikke helt få taget mig sammen til at bestille et par hahha… Hvad siger I? xx

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VOLUME LASHES