NELLY 60% OFF

VOLUME LASHES

IMG_9782 IMG_9784.png

Hej tøser! I går var jeg igen forbi søde Victoria og få lavet småååkke vipper. Da jeg har galla i næste uge ville jeg gerne prøve volume vipper denne gang. Jeg har aldrig fået lavet andet end single lashes, så det er helt nyt, men jeg er vild med det! De gør hvad de lover; giver mere volume. Forskellen på single og volume, er at du med volume får påsat 3 lette vipper, i stedet for én, på hver vippe. De skulle også holde bedre, hvilket jeg er meget spændt på siden mine sidste single lashes holdt 5!! uger!! Det er VIRKELIG god holdbarhed for vipper, vil jeg lige påpege.

En anden ting jeg har valgt at investere i er disse 2 produkter:

oll

Det er en øjenmakeupsfjerner lavet specielt til eyelash extensions, men som også fjerner vandfast mascara. Hvis I får lavet vipper, har I måske oplevet, at I ikke turde bruge jeres makeupfjerner helt nede i vipperne, i frygt for at det ville opløse limen (sådan har jeg i hvert fald haft det hehe) – og det resulterede desværre bare i virkelig dårlig holdbarhed på vipperne, da der jo ikke skal sidde makeuprester i dem. Så hvis I gerne vil have en makeupfjerner der ikke opløser limen, og som du sagtens kan holde dine vipper rene med, kan jeg virkelig anbefale denne! Du kan købe den hos Victoria til 239,- og den holder lææænge siden du kun skal bruge 3 dråber og så fylde pumpen med vand ca. en gang om ugen.

Skriv endelig en kommentar hvis I har spørgsmål til vipperne :* I kan besøge Victorias side HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY 60% OFF