NEW LASHES

5 PREVIEW EVENT @ CPH FASHION LAB

IMG_6549IMG_6547IMG_6583IMG_6545 IMG_6550 IMG_6559

I går var jeg til det hyggeligste event hos søde, søde Liv og Simone fra CPH Fashion Lab! Vi fik lov til at vælge lidt sager fra 5Prewiev’s SS16 kollektion og så var der Matcha is, bobler og godt selsskab. 5Preview laver nogle virkelig fede items, som klart skiller sig ud fra mængden! Jeg glæder mig allerede til at få taget lidt billeder i noget af tøjet til jer. Jeg har netop afleveret DHO og skal til at gøre mig klar til at spise en frokost inde i byen med Lea. I går fik jeg også mine årskarakterer for mine C-fag, og fandt ud af hvad jeg skulle op i (det her ved i allerede, hvis I følger med på snappen: almaspiesblog :p). Jeg skal IKKE op i noget, kun årsprøver – det er jo på den ene side meget fedt, men også lidt øv at vi så kan komme op i mere næste år, hehe.. Men lige nu skal det bare nydes. Ellers er mine C-fags karakterer også gået lige som forventet, så jeg er glaaaad! Har I fundet ud af, hvad I skal op i? xx

4 kommentarer

 • Sarah K. Schrøder

  Hey alma
  Jeg skal op i mit kreative fag som er billedekunst, hvilket egentlig er fint nok. Hvilken linje har du på dit gymnasium og hvilket går du på?
  Knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er da godt! 🙂 Jeg har Mat b, Engelsk A, Samf A på Rysensteen gymnasium 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Alma
  Jeg sidder med DHO-skrivning lige nu, og jeg skal aflevere på fredag.
  Jeg har samme linje som dig, og skal heller ikke op i noget – kun en enkelt årsprøve.
  Held og lykke med dine årsprøver 🙂
  Knus Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Held og lykke til dig også med din DHO! <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW LASHES