TODAY I WANNA WEAR...

BATH & BODY WORKS LOVE

IMG_6087 IMG_6105

For en lille uge siden kom mine forældre hjem fra en forlænget weekend i New York. Før de tog afsted havde jeg skrevet lidt ønsker ned og så liige pointeret, at jeg da også godt kunne tænke mig nogle hand sanitizers fra Bath & Body Works. Det havde de i den grad taget til sig, da min mor kommer hjem med 15 hand stks håndsprit HVER til mig og min søster hahahaha. Jeg lærte disse små produkter at kende, da jeg var i USA og alle piger altid havde en i tasken + en lille håndcreme – helst med samme duft 😉 der er dog begyndt at være flere og flere der kender dem i Danmark, eftersom man nu kan få dem flere steder i Europa – men stadig ikke i Danmark! :/ anyways elsker jeg dem, da de er smarte at have med sig, i og med de intet fylder og så har de jo alle en forskellig duft, hvilket altså bare er deeeejligt – især til at beskæftige sig med, når man sidder og keder sig i matematik timen, hehe. Så hvis du skal rejse et sted hen, hvor de har Bath & Body Works, så gør dig selv en tjeneste at købe et lager med hjem af disse!

I dag har jeg haft Lea på besøg til koldskål og jordbærtærte i gården i mens solen har braget, så det kan man jo ikke brokke sig over! Hvad har I lavet – og er der nogle af jer, der kender til disse hand sanitizers? :*

IMG_6127 IMG_6114 IMG_6128

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR...