SUMMER FEELING

FAVORITE POSTERS

Dias1

1/. HER, 2/. HER, 3/. HER, 4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/. HER.

I og med at mit værelse stadig ikke er 100% færdigt, går jeg for tiden og tænker på at købe mig et par posters! Der findes jo hundredevis af slagsen og noget til en hver smag – og så kan det virkelig pifte et rum op og give det personlighed. Jeg har her fundet 7 favoritter til jer! I dag har jeg været i skole, fået sendt lidt pakker afsted – husk jeg stadig sælger ud HER, mailet frem og tilbage om diverse samarbejder OGGG nærmest vigtigst af alt; jeg rodede vores køkkenskab igennem og fandt mine glemte starbucks instant iskaffe breve! Det er seriøst så nemt; vand, isterninger og så lidt starbucks pulver. Mumsss så er det seriøst som at drikke en lige fra disken af! Jeg ved ikke helt om de fås i DK, da jeg havde mine med hjem fra USA – men seriøst, køb dem hvis I ser dem! Har lagt et billede ud af produktet på snappen @almaspiesblog :*

Hvad synes I om de forskellige posters? <3

//Indeholder affiliate links – disse links gør, at hvis du igennem min blog køber et produkt, går en lille procentdel af købet til mig. TAK!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER FEELING