SUMMER SANDALS

NEW LASHES

IMG_2867 Untitled

IMG_6179

Jeg har endnu en gang været forbi søde Victoria (Læs de andre indlæg HER & HER) som har forkælet mig med nye vipper endnu en gang. Fik jeg egentlig sidst nævnt at Victoria er blevet kåret som danmarksmester i vipper 2016?! Det snakker jo nærmest for sig selv 😉 anyways er jeg som altid super glad for vipperne, som holder ualmindeligt godt. I kan se mere til priser og info HER, og så ville jeg lige informere om den mega lækre ordning hvor du får 20% på hver 5. behandling! Lige nu sidder jeg i DHO skrivning og har derfor ikke været så aktiv på bloggen, da jeg gerne ville være færdig hurtigst muligt. Vi har onsdag, torsdag og fredag til at blive færdige, og jeg var færdig ved en 12-tiden i dag, så jeg kunne lige nå til et lækkert event hos Copenhagen Fashion Lab. Nu skal der bare korrekturlæses og derefter BLOGGES <3 håber I nyder det gode vejr der endelig er kommet igen! Kys

//Sponsoreret behandling

http://woo.ph/dwnvb2

http://woo.ph/mwuimc

http://woo.ph/v3bx0z

 

http://woo.ph/qunoh3

http://woo.ph/bw2zmd

______________________

 

http://woo.ph/gh3x1i

http://woo.ph/ml411v

http://woo.ph/s5db2e  

http://woo.ph/ic2br1

http://woo.ph/z3cfpm

http://woo.ph/n4llfr

4 kommentarer

 • sofie

  hvad bruger du på din hud? foundation? mærke?? det ser så flot og naturligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du sød, denne gang var det en fra La Roche Posay <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ercs

  Er der sandsynlighed for, at dine egne øjenvipper kan ryge af? Og er det noget du har oplevet eller kender til en sådan situation hos andre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg har aldrig oplevet at mine vipper er faldet af mere end normalt. Dine vipper falder jo naturligt af, da de tit skal “udskiftes” og der skal gros nye – dette vil også ske når du har falske vipper på! Så hvis du får lavet vipper og ser, at du lige pludselig har en øjenvippe siddende på kinden – no need to worry – det ville være mærkeligt, hvis dine vipper blev siddende for altid 🙂 <3 håber det gav mening!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SANDALS