FAVORITE POSTERS

…ON THE PERSONAL FRONT

thisweek thisweek-001 thisweek-003

 

Hermed et lille indblik i hvad jeg har lavet på det sidste! Jeg har fået indtrykket af, at I godt kan lide når jeg laver disse slags indlæg, så I må lige sige hvis I stadig finder det interessant. Udover overstående har jeg generelt bare nydt det gode vejr, som jo bare gør en 10 gange gladere. På rysensteen har vi først læseferie d. 8, og så har vi åbenbart kun én “rigtig” årsprøve (mundtlig tysk), hvor de andre fags “årsprøver” bare er 3 dage med samme fag, hvor vi laver hvad end læreren synes… Så der er lidt lang vej endnu før jeg kan holde fri, og så skal vi også lige over et AT forløb inden… Så nyd det, jer der har læseferie :// ! Håber ellers at I har det godt og så må i meget gerne smide en kommentar med hvad I vil se på bloggen <3 xx

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE POSTERS