WHERE TO? BAKKEN!

VIND ET SÆT EYELASH EXTENSIONS

Untitled

Hej mine søde! I dag har jeg en vildt lækker konkurrence til jer! I kan nemlig vinde et par valgfrie eye lash extensions hos min faste vippetekniker, Lashes By Victoria. Jeg har tidligere skrevet om hende her, her og her, og da Victoria er danmarks mester 2016 er I i trygge hænder hos hende. Jeg er virkelig glad for at kunne udlodde jer sådan en præmie, da jeg selv er SÅ glad for mine vipper!
Jeg var inde for en uge siden og få lavet vipper og de ser stadig nye ud:IMG_4160Hvis I vil deltage i konkurrencen om de lækre vipper skal i:

  1. Stemme på Victorias billede i denne konkurrence HER. Der bliver tjekket om I stemmer 😉
    – og vipperne bliver kun udloddet hvis Victoria ender i top 5, så skynd jer at stemme!
  2. Skriv en kommentar med din mail og navn
  3. Konkurrencen slutter d. 12 juni som også er sidste dag man kan stemme!

Held og lykke! <3

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE TO? BAKKEN!