VINDEREN AF EYELASH EXTENSIONS

LET’S GET AWAY

sommerferie
Hej tøser. Jeg tænkte jeg lige ville komme med en update på hvad sommerferien kommer til at indholde for mig! Og så er det helt sindssygt, at tænke på at 3 uger allerede er gået?! Det er i hvert fald gået sindssygt stærkt for mit vedkommende. Kl. 20 i dag rejser jeg mod Spanien med Jasmin og hendes familie, hvor vi skal nyde den næste uge i Malaga. Det bliver sindssygt lækkert og jeg glæææder mig til at få noget varme. Mine forældre har et princip der lyder, at hvert andet år rejser vi, og hvert andet år er vi hjemme i sommerhuset. I år stod den så på sommerhus, men hvis vejret fortsætter med regn og slud har de overvejet at køre til Italien og leje noget dernede i et par uger; så jeg krydser fingre for dårligt vejr 😉

Hvad er jeres sommerferie planer? <3 xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF EYELASH EXTENSIONS