1.G DO'S AND DON'TS

A FALL TREND I DIG (…you will too)

Dias1

Indeholder affilliate links. 1/. HER, 2/. HER, 3/. HER, 4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/.HER, 8/. HER.

Lad os bare sige det sådan, at de store modehuse i år har gjort os en tjeneste og sat hoodies på programmet over trends for efteråret 2016. Kan man bede om mere? Jeg elsker hoodies og har gjort det længe, men hvis man fx hopper forbi ASOS, er det tydeligt at se, hvordan kvaliteteten og kreativiteten er steget indenfor hoodie-segmentet. I like! Er I enige?

Min MacBook kom idag med en mindre god nyhed, nemlig at batteriet kræver servicetjek, og jeg skal derfor have indleveret den til reparation og aner ikke hvor længe det vil tage… Jeg er lidt ved at gå i koma over ikke at have min egen computer, med mine billedprogrammer og så videre – ifht bloggen. Jeg kan måske låne en MacBook af skolen, hvis de ikke alle er udlånte – så det krydser jeg fingre for! Nu vil jeg gå igang med en backup af min Mac, in case de ødelægger den – det er nemlig ens eget ansvar. Så nu ved I, at der muligvis kan blive lidt stille herinde, hvilket er meget imod min egen vilje, men som det ser ud lige nu, er der ikke andet for.

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1.G DO'S AND DON'TS