FOOD RECOMMENDATION #1: SOULS

BACK TO SCHOOL: THE CUTEST SCHOOL PRODUCTS

IMG_1761-002 IMG_1764-002Hej tøser! I morgen starter jeg i 2.G og der er sikkert også en masse af jer derude, som lige om lidt eller i dag er startet diverse steder. Skolestart betyder jo også tid til en masse ting der IGEN skal købes. I år fortalte min søster mig om Søstrene Grenes studiestarts-kollektion, og da den udkom var hende og min mor der på DAGEN. Jeg sagde at hvis der var noget pænt, måtte de gerne sende et par billeder, hehe. Next thing I know kommer min mor hjem med mindst 10 notesbøger til mig??? Et par stykker havde været helt fint, men min mor kunne åbenbart ikke vælge (de er også alle mega pæne) og så er de jo sindsssygtttt billige. Jeg fik mig også et par penalhus og diverse sager. De har alle mulige forskellige slags notesbøger samt matchende blyanter og hviskelædere. Selv har jeg allerede brugt mine notesbøger til at skrive alverdens ting ned, selvom jeg ikke er begyndt i skole endnu. Jeg er mega glad for mine og tænkte at I da lige skulle tippes om den lækre kollektion. I kan se mere til den HER. Og nej, dette er ikke sponsoreret!IMG_1763-002Hvad synes I? 

I dag skal jeg mødes med Charmaine inde til modeugen så jeg skal lige til at tage mig sammen og komme i tøjet, hehe. Håber I får en skøn dag!

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOD RECOMMENDATION #1: SOULS