CPHFW OUTFIT

COPENHAGEN FASHION WEEK

IMG_4526 IMG_4522 Untitled11 IMG_7315 mappe uden navn 3 IMG_7344 IMG_4552 Untitledkowdposk Untitled1 IMG_7312

Billeder delvist af mig og http://stinusit.dk/

Lige nu er mange af jer sikkert på vej i dyrehaven for at blive tegnet på eller tegne på de nye putter, men jeg sidder i bilen på vej mod en stor fødselsdag. Så ingen dyrehave for mig i år! Et tip, hvis det stadig kan nås – hvis du er putte så lad være med at drikke så meget alkohol, at du ender med at ligge og brække dig ved en skraldespand og må blive hentet af dine forældre. Snakker af erfaring – ikke et godt førstehåndsindtryk :)))

Til noget helt andet og lidt mere glamourøst! Lidt billeder fra min dag til modeugen i forgårs. Der er lidt fra forskellige events og det eneste modeshow jeg formåede at få taget billeder ved, Han Kjøbenhavn.

Hvad synes I? xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW OUTFIT